x

Band koji je zaludio regiju: Pjesmu ``Lažem te`` zasigurno će pjevati sve djevojke spremne na osvetu!

U posljednje vrijeme veliko interesovanje vlada za Time Out Bandom. Sve popularniji bend postao je nezaobilaznica većini klubova i diskoteka, a razlog je jedan, itekako jasan: sjajna žurka koju ekipa napravi. Oni su nedavno na svom YouTube kanalu (https://www.youtube.com/user/timeoutbandlive) predstavili spot za novu pjesmu ``Lažem te``, a koji je sniman u sarajednji sa ekipom TNT Produkcije u Bugojnu ispred KSC-a. Pjesma je već naišla na pozitivne komentare, a istom je naročito oduševljena ženska populacija, jer numera govori o tome kako je vrijeme za osvetu i kako je došao period kada će prevarena žena vratiti istim udarcem - lažima. 

Time Out Band koji iza sebe ima već nekoliko hitova, koji su pun pogodak na zabavama se potrudio da na pjesmi ``Lažem te`` radi izvrsna ekipa. Tako je muziku radio Pantelis Pantelidis, tekst i aranžman Kenan Ferhatović i Time Out Band, a sve je snimano u studiju KF Sarajevo. Za besprijekoran izgled u spotu je bio zadužen PS Fashion Vitez Zenica, a šminku i frizuru je radio Beauty Studio Prestige Vitez. 

 

Time Out Band polako, ali sigurno postaje sve prepoznatljiviji, zbog čega za njima vlada sve veće interesovanje od strane vlasnika noćnih objekata. Tajna njihovog uspjeha zasigurno je u vrhunskom repertoaru, koji apsolutno uvijek pogodi svačiji ukus, ali i u odličnim vokalnim sposobnostima pjevačice, članice benda koja uistinu oduševljava svojim izvođenjem numera. Ono što je zanimljivo kada je u pitanju Time Out jeste to da vlasnici klubova i diskoteka dogovoraju nekoliko nastupa sa njima, još nakon prve svirke u njihovom objektu.

 

Stoga uživajte u njihovoj novoj pjesmi "Lažem te", kao i u nekim ranijim, te zapratite njihov rad na oficijalnoj Facebook stranici: 
https://www.facebook.com/travnik.bend?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.