x

Banja Luka i ŽAK podijelili bodove!

Vaterpolisti Banja Luke remizirali su večeras u okviru devetog kola Prve B lige Srbije na svom bazenu protiv ŽAK-a rezultatom 16:16.

Banjalučka publika večeras je gledala pravi vaterpolo spektakl na GOB-u u kojem je postignuto čak 32 gola, desilo se jedno koškanje između dva tabora, te uzbudljiva završnica.

 

U prvom poluvremenu, izabranici Slobodana Grahovca igrali su sjajan vaterpolo. Nakon dva kvartala, rezultat na semaforu je glasio 9:8 u korist Banjalučana.

 

Treći period dobro je krenuo za domaćina. Čović pogađa za 10:8. Ipak, tim iz Kikinde uzvraća mini serijom od 0:2 te tako utakmicu vraća na početak.

 

Za 11:10, pogodio je Stevandić. Međutim, vaterpolisti ŽAK-a ponovo pogađaju u dva navrata te tako dolaze do prednosti (11:12).

 

Raspoloženi Milan Kecman, svojim petim golom na susretu poravnava na 12:12, da bi nakon toga Stevandić pogodio za 13:12.

 

Tenzije koje su na ovoj utakmici bile prisutne od samog početka, kulminirale su dvije sekunde prije kraja treće dionice kada je u sukob sa gostujućim protivnikom došao Draško Vujković koji dobija crveni karton sa pravom zamjene.

 

Ali, to nije omelo Banjalučane da sjajno otvore posljednju četvrtinu. Pogađali su Kecman, Jolić i Stevandić te tako četiri minute prije kraja meča stigli do prednosti od tri gola 16:13. A onda se desio pad u igri domaćina što protivnik koristi te tako serijom od 0:3 stiže do remija na ovom meču.

 

Nakon ovog meča Banjalučani su ostali i dalje četvrtoplasirani tim u ligi, dok je ŽAK mjesto ispred njih.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.