x

Barack Obama daleko od očiju javnosti uživa u surfanju na Britanskim Djevičanskim Otocima!

Prije povratka u Washington, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Barack Obama zaronio je u morske pustolovine i prihvatio atletski izazov svog prijatelja i milijardera Richarda Bransona s kojim uživa u surfanju na otoku Necker koji se nalazi u sklopu Britanskih Djevičanskih Otoka.

Obama je daleko od očiju javnosti, a odmor je odlučio potražiti na Karibima. Posljednjih dana u društvu supruge Michelle Obame i prijatelja milijardera Richarda Bransona uživa u ekstremnim sportovima, ne skidajući pritom osmijeh s lica.

 

Najnovije fotografije prikazuju odlično raspoloženog Obamu kako se u dobroj formi i s priličnim talentom bori s valovima u moru ispred Bransonova privatnog otoka Neckera.

 

Obama je odmah nakon inauguracije aktuelnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpra otputovao s porodicom u Palm Springs kako bi uživao u golfu i ugodnoj klimi. 

 

U jednom trenutku se javio saopćenjem kojim je indirektno kritizirao Trumpove poteze prema imigrantima, a zatim je nastavio odmarati te je ubrzo otputovao do Bransonova rajskog otoka.

 

Richard Branson je na svom blogu izrazio veliku čast i zahvalnost što je ugostio bivši predsjednički par i kako mu je Obama ispričao da obožava surfanje.

 

Izvor: Klix.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.