x

Barbie iz Češke republike želi sve najbolje SK Bosnia Online EU Teplice u ligi šampiona EWC 2017 Nazaré!

Teplice (Češka republika) - Jučer je izazvao klub SK Bosnia Online EU Teplice na spektakularnu predstavu sa objavom videa na oficijalnim stranicama sportskog kluba SK Bosnia Online EU Teplice. 

Naime Češka Barbie Gabirel Jiračkova je nakon talk show i autogramiade u NC Fontana Teplice pozdravila sa predsjednikom kluba Adnanom Beganovićem sve fanove SK Bosnia Online EU Teplice.

 

Barbie Jiračkova je poželjela sve najbolje beach soccer ekipi SK Bosnia Online EU Teplice u narednom učešču u ligi šampiona nogometa na pjesku. Preliminary round Euro Winners Cup 2017 Nazare započinje već 26.5.2017. a uprava kluba naših Bosanaca iz Češke postiže historijski zapis kao prvi klub u regionu Ustecky kraj sa učeščom u oficialnoj ligi šampiona beach soccer koja je pod FIFA. Predsjednik kluba Adnan Beganović je zaista pokazao veliku spremnost na svojoj poziciji i obećanja prema fanovima kluba je ispunio u veoma kratkom vremenskom roku.

 

,,Ponosan sam na rad i trud naših igrača beachsoccer. Vjerujem da ćemo ovim potezom staviti beachsoccer u našem gradu i regionu na pravo mjesto. Ipak smo mi prvi u našem regionu koji će postići učešče u ligi šampiona a organizator je FIFA. Velika zahvalnica svim prijateljima, poznanicima, fanovima kluba i dobrim ljudima za podršku koja nam u ovom trenutku mnogo znači. Uskoro ću objaviti nominaciju igrača za Portugal i više detalja o ligi šampiona u nogometu na pjesku. Velika zahvalnica za Češku Barbie Gabriel Jiračkovu koja je podržala naš klub i poželjela sve najbolje u narednoj ligi šampiona.´´ izjavio je predsjednik kluba Adnan Beganović.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.