x

Barca na krilima čudesnog Messija srušila Celtu, zabio i Rakitić

Messi i Alba izrežirali prva tri gola, Celta u pola sata primila četiri! Poznato svih osam četvrtfinalista Kupa kralja

Ernesto Valverde ništa nije prepustio slučaju i uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja protiv Celte je poslao na teren najbolje što ima. Nakon 1:1 u prvoj utakmici, momčad iz Viga danas nije imala nikakve šanse - Barcelona ih je ispratila s 5:0.

Katalonci su poveli u 13. minuti kada je Alba ubacio s lijeve strane, a udarcem iz prve s 15 metara loptu u mrežu posprema Messi. Samo dvije minute kasnije isti je dvojac opet sjajno surađivao, odigrao dupli pas nakon kojeg je Argentinac zabio i drugi gol na utakmici. U 28. minuti Messi i Alba su zamijenili uloge, a rezultat je bio treći gol u mreži Celte.

Teških pola sata Celte na Nou Campu zaokružio je Luis Suarez koji je za 4:0 zabio nakon pogreške obrane gostiju. U nastavku je malo Barca stala na kočnicu, Valverde je iz igre u 59. minuti izvadio i Messija, no uspjeli su zabiti još jedan. U 87. minuti iz kornera je ubacio Dembele, a sam je na sedam metara ostao Rakitić koji glavom pogađa za 5:0.

Četvrfinale su izborili i Espanyol te Sevilla. Sevilla je nakon 2:0 u prvoj utakmici, i danas bila bolja od Cadiza, ovog puta s 2:1, a golove za pobjedu zabili su Ben Yedder i Correa, dok je za goste pogodio Garcia.

Espanyol je pak prošao dalje nakon što je u uzvratu slavio kod Levantea 2:0, nakon što je prethodno kod kuće izgubio 2:1. Za prolazak su zabili Baptisao i Moreno.

Ova tri kluba tako su se pridružili Valenciji, Realu, Leganesu, Atleticu i Alavesu koji su već ranije osigurali četvrtfinale.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.