x

Barcelonin kamp u Sarajevu: Počinju prijave, dvoje najboljih trenirat će na Camp Nou!

Sanja li i vaše dijete da jednoga dana postane Messi? Sanja li i vaše dijete da zaigra jednog dana u Barceloni? Neka i vaša djeca dožive čaroliju najvećeg svjetskog imena nogometa, FC Barcelone, baš u Sarajevu! Vijest koja će defintivno usrećiti sve dječake i djevojčice koje vole nogomet, jeste da će i ove godine, po drugi put FC Barcelona doći u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Šansu za zaljubljenike nogometa, dječake i djevojčice uzrasta od 6 do 16 godina, kojima je FC Barcelona tim iz snova, pruža kamp FCB koji se ove godine održava u Sarajevu od 18. do 23. augusta. Stadion Koševo bit će mjesto gdje će sedam dana, bosanskohercegovačka djeca imati prilike da pod vodstvom Barceloninih trenera u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu savladavaju vještine nogometa.

Kamp je baziran na cjelodnevnoj osnovi sa dva treninga dnevno, raznim animacijama, učenjem španskog jezika, druženjem sa trenerima. FCB kamp je jedno nevjerovatno sportsko iskustvo za sve učesnike ili bolje rečeno sretnike koji se budu prijavili na vrijeme. Broj mjesta je ograničen. Dvoje najboljih, koje odaberu španski nogometni stručnjaci, ove godine trenirat će sedam dana u Barceloninoj školi nogometa FCB Escola. Za njih je obezbijeđen hotelski smještaj, aviokarte i sedmodnevni trenažni proces na NOU CAMPU u Barceloni.

Jedan od prošlogodišnjih pobjednika kampa Hamza Tanjo, boravio je u Barceloni i doživio sve čari NOU CAMPA. Djeca koja se prijave za kamp FC Barcelona u Sarajevu dobit će dva različita seta sportske opreme NIKE (dres, sportske gaće, štucne), fotografiju vlastite grupe s kampa, FCB diplomu i DVD. FCB Escola je oficijelna škola nogometa najvećeg kluba na svijetu, FC Barcelona, koja radi isključivo pod supervizijom trenera omladinskih pogona kluba i metodologiji na kojoj se temelji. Svi učesnici ljetnog kampa neće samo naučiti igrati nogomet poput svojih idola, nego i naučiti dijeliti vrijednosti po kojima je Barcelona poznata širom svijeta, a to su: tolerancija, respekt, solidarnost, prijateljstvo, društveni duh i integracija.

S obzirom na to da se prošle godine prijavio veliki broj djece, te nije bilo dovoljno mjesta za sve, jer je broj učesnika ograničen, ovaj put je kampanja krenula nešto ranije kako bi svi imali prilike na vrijeme upoznati se sa radom Barcinog kampa.

Prijavnicu za FCB kamp Sarajevo 2014. možete preuzeti putem mail-a, web stranice ili lično na sljedećim adresama:

 

- Ured Hotel Hollywood, ul. Dr. Pintola 23, Ilidža, Sarajevo – 0038762507241
- Ured Centar Grada,ul. Mis Irbina 10 (iza BBI –a centra), Sarajevo – 0038761554393
- [email protected]

Prilikom preuzimanja prijavnice, dobit ćete detaljnije upute o cijenama, smještaju i svemu ostalom što vas zanima za rad kampa i uvjetima u kojima će vaša djeca sedam dana živjeti kao prave nogometne zvijezde. Informacije o FCB kampu Sarajevo, možete pogledati na http://www.fcbkampsarajevo.com/

Izvor:bportal.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.