x

Beba srpske pjevačice završila u bolnici: Ono što se tamo dogodilo zaprepastilo je sve!

Pjevačica Ana Štajdohar prošla je kroz pravi pakao na jednoj dječijoj klinici, na kojoj je boravila sa svojom tromjesečnom kćerkicom Niom, koja je imala respiratornu infekciju. Naime, Ana i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja, nedavno su se veoma uplašili za zdravlje svoje jedinice, kada je iznenada počela da se guši, pa su je brže-bolje odveli u bolnicu.

Iako je ustanovljena respiratorna infekcija, Nia je zadržana na odjeljenju kako bi se ljekari uvjerili da njen oporavak ide u pozitivnom smijeru, budući da je prijevremeno rođena.

 

Mama Ana nije željela da se odvaja od svoje kćerkice, a ono što je zatekla u bolnici dok su boravile ju je šokiralo... Pjevačica je bila zgrožena uslovima u kojima bolesna djeca provode vrijeme.

 

``Nia je, hvala Bogu, dobro, ali uslovi u bolnici su bili katastrofalni. Sve vrijeme sam bila u grču i govorila sam joj ``Čekaj, dušo, da mama ubije tu bubu što ti gamiže pored glave``. Krajnje nehumani uslovi ne samo za djecu i njihove roditelje, koji moraju da budu tu, već i za zaposlene u bolnici``, rekla je Ana i dodala da se od tog užasa i sama razboljela.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.