x

Begović: Ne znam kako će funkcionisati ta zabrana sek*a!

Selektor nogometne reprezentacije Safet Sušić zabranio je Zmajevima da imaju sek*ualne odnose tokom boravka u Brazilu. Ova zabrana posebno teško pada Asmiru Begoviću, inače golmanu Stoke Cityja, čija supruga Nicolle boravi u hotelu udaljenom jednu ulicu od njegovog.

Veliki broj članova porodice Asmira Begovića došao je u Brazil da ga bodri i olakša mu boravak tamo. Slobodne trenutke provodi s njima, ali Sušić je uveo noćni policijski sat i za intimna druženja nema se vremena.

 

``Moja porodica ne odsjeda u istom hotelu što je malo razočaravajuće. Odsjeli su u hotelu udaljenom 5-10 minuta od našeg. Čuo sam da je menadžer uveo zabranu sek*ualnih donosa za sve, ali zaista ne znam kako će to funkcionirati. Trebali bi živjeti svoj život ovdje kao ti što inače radimo, tako da ćemo vidjeti šta će biti``, rekao je Begović za list Sentinel. 

 

Begović je kazao kako dosad predstavlja potencijalni problem za igrače koji ne mogu trenirati, ali se nada da će imati dovoljno vremena za obilazak brazilskih gradova sa svojim najbližim i najdražim.

 

``Imati porodicu u blizini je itekako pozitivno tako da mogu provesti vrijeme sa ženom, kćerkom, braćom, roditeljima i ostalima. To vam pomažete da se nasmijete, opustite, ali igrat ću i Football Manager i gledati televiziju. Također, pročitat ću i nekoliko edukativnih knjiga``, rekao je Begović.

 

Istakao je kako se osjeća poput djeteta pred Božić i da jedva čeka utakmicu sa Argentinom.

 

``Biti dio velikog takmičenja je fantastično i uzbuđen sam zbog svega toga. Moj dječački san bio je zaigrati na SP-u``, kazao je Begović koji svoj 27. rođendan slavi 20. juna - 24 sata prije utakmice protiv Nigerije, a njegovi članovi porodice se nadaju da će proslava biti velika i dupla zbog uspjeha na SP-u.

Izvor:Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.