x

Bila je prelijepa, imala je velike PRIRODNE grudi, a onda mi je preoteo DRUGI! Saša Popović otkrio u koju pjevačicu je bio zaljubljen! (FOTO)

Direktor “Granda” Saša Popović priznao je da je početkom osamdesetih bio zaljubljen u pjevačicu, ali, kako kaže, ispriječio se pjevač, i od ove romanse nije bilo ništa.

Riječ je o Biljani Jevtić i Aci Iliću. Popović ističe da su mu se naročito sviđale Biljanine ogromne grudi, koje su njen zaštitni znak.

 

– Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pjevačica, bila je prelijepa i imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvijek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je! Ne znam šta je vidjela na njemu (smijeh) – izjavio je Saša Popović.

 

Sa druge strane, Biljana kaže da joj laskaju Sašine pohvale, ali da u njenom srcu postoji samo jedan muškarac – njen suprug Aca.

 

– Lijepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali moj suprug je taj koji je osvojio moje srce. Nikad nisam radila sa Sašom. Imali samo samo jedan susret, kada me je pokojna Rada Todorović Babić vodila na Brenin koncert da vidim kako izgleda. Tek sam počinjala i bila sam njen pulen. Tada sam prvi put vidjela Sašu. Nisam znala da sam mu se dopadala, ali to nije ružno. Nikada nisam obraćala pažnju na njega, a pogotovo na to kakav je frajer bio. Tvrdim samo da je divan drug i čovjek prema meni, ali nisam ga nikada gledala na taj način. Čim sam počela karijeru 1983, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima. On ih je sve otjerao i preduhitrio – ispričala je Biljana Jevtić.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.