x

Bila najtraženiji model, danas joj se lice raspada

 

Meksička manekenka koja je tri puta krasila naslovnu stranu ``Voga`` i koja je 1993. osvojila titulu Supermodela svijeta, Karmen Kampuzano, danas ne liči na sebe.

Naime, drogiranje i pretjerivanje u alkoholu, život i karijeru ove manekenke odveli su u pogrešnom smjeru. Dok je bila drogirana uspjela je da sebi isječe prst, slomi ruku do te mjere da su hirurzi morali da joj sastave kost iz otkinutih komadića, izletjela je na pločnik dok je bilo crveno pa je udario taksi... 

Kameron je bila u klinici za odvikavanje, ali i na psihijatrijskom odjeljenju bolnice poslije pokušaja samoubistva. Nekoliko se puta predozirala kokainom i drugim drogama pa je morala hitno da bude prevezena u bolnicu. Zbog svega toga izgubila je starateljstvo nad djecom, kćerkama Kamilom i Danielom. 

Meksički glumac Andreas Garcia, jedan je od mnogih sa kojima je Karmen bila u vezi, za medije je otvoreno rekao da se zabavljao sa hodajućom zavisnicom kojoj nos poslije operacije nije zarastao jer je previše ``šmrkala``. Rezultat svega toga je što joj nos trenutno izgleda kao da će svaki čas otpasti sa lica.  Kameron tvrdi da joj nos ne izgleda tako zbog konstantne konzumacije kokaina, već zbog nestručnosti hirurga. Strani mediji čak pišu da joj se nos raspada jer je jednom prilikom stala u svinjski izmet u kojem je bila bakterija koja jede meso kojom se manekenka naknadno zarazila. 

Izvor: svet plus/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.