x

Bingo City Centar u Tuzli: Uz spektakularan vatromet otvoreno kino s pet zvjezdica! (FOTO)

U Bingo City Centru sinoć  je uz spektakularan vatromet otvoren Cinestar multipleks sa pet kino dvorana. Posjetioci su od 19.00 sati u tri najmodernije kino dvorane mogli su pogledati najiščekivaniji film godine Rogue One: Priča iz ratova zvijezda.

- Ovo je treći Cinestarov multipleks u BiH, nakon Bihaća i Mostara sada smo i u Tuzli. Imamo programe za posjetitelje od sedam do 77 godina i nadamo se da će svi naći nešto za sebe. Pored kinopremijera i najnovijih filmskih naslova, nudino matineje, posebne zabave, video prijenose, igraonice za djecu uz mogućnost proslava rođenda, i još mnogo toga - rekla je Jadranka Islamović, član uprave Blic Cinestara.

 

Cinestarov multipleks će, kako saznajemo, u početku imati devet zaposlenih, ali će u skladu sa potrebama otvarati još prilika za posao, posebno za studente.

 

Multipleks u BCC-u imat će pet dvorana sa 782 sjedišta, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana, ekskluzivni CineStar standard kino dvorane s najsavremenijom tehnologijom te s eXtreme platnom premazanim  srebrom od čak 100 metara kvadratnih.

 

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. Ukupno gledajući, CineStar multipleksi trenutno broje 115 dvorana s gotovo 19.000 sjedišta. Ova kina krasi i najsavramenija oprema za prikazivanje najsuperiornijih kino- formata IMAX i 4DX te digitalna 3D tehnologija, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologija.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.