x

Bivši suprug joj govorio da nema pojma o kuhanju, a ona mu se osvetila na najslađi mogući način!

``Bivši suprug govorio mi je da nemam pojma o kuhanju. Svima je govorio da sam grozna kuharica``, govori Kathy Masunaga koja se razvela nakon 25 godina uistinu lošeg braka. No, nakon razvoda naučila je jednostavnu, ali važnu životnu lekciju - uspjeh je najslađa osveta.

Naime, Kathy je u Honoluluu otvorila slastičarnicu i nazvala je Sweet Revenge (``Slatka osveta``).

 

Prisjeća se kako se s dva sina i bez vlastitih prihoda osjećala zarobljenom u lošem braku, ali 2009. odlučila je da je došlo vrijeme za promjenu i predala papire za razvod.

 

Iako joj je iskustvo bilo zastrašujuće, smatra kako je učinila pravu stvar za sebe i svoje sinove. Jedina za čim žali je da to nije učinila ranije.

 

Nedugo nakon razvoda zaposlila se u kuhinji prijatelja koji je držao catering, a tijekom radnog vremena znala je eksperimentirati sa slasticama. Jednog je dana otkrila i da joj posebno dobro ispadaju male pite. Isprva ih je počela prodavati na tržnici, a nakon što je posao krenuo, otvorila je Sweet Revenge koji zapošljava šestero ljudi, imaju vlastiti kamion, a vrše i dostave.

 

Masunaga tvrdi da sedmično prodaju između 400 i 500 pita, a potražnja iz dana u dan raste. Posebno nakon što se priča o njezinoj slastičarnici pojavila u brojnim časopisima i na mnogim portalima.

 

``Naučila sam da se ne bojim teškog rada ako je to nešto što volim raditi. Ovo je zabavno. Naravno, tu i tamo opečem ruku, ali i dalje se zabavljam. Mogla sam pronaći posao sa zdravstvenim osiguranjem i mirovinskim planom, ali osjećala sam da mogu učiniti nešto više i htjela sam to dokazati. Sad to imam``, govori Kathy potvrdivši još jednom slogan njezine slastičarnice - ``sreća je najslađa osveta``.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.