x

Blast Jeans vas nagrađuje!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA: Ajša Kulovac je sretna dobitnica!!! Početkom aprila u Sarajevu je otvorena prodavnica odjeće modne marke Blast Jeans. Na prvom spratu jednog shopping centra možete potražiti široki asortiman Blast Jeans ženske i muške odjeće, a kolekcija i izbor će vas bez sumnje oduševiti. Prodavnicu odjeće vrijedi posjetiti, jer osim što je opremljena po savremenim trendovima, u prilici ste pronaći pristupačne cijene, dok vam ljubazno osoblje stoji na raspolaganju cijelo vrijeme. 

Blast Jeans vas nagrađuje, a sve što je potrebno jeste da u komentar (ispod članka, ne na facebook-u) napišete odgovor na pitanje: Gdje se nalazi novootvorena radnja Blast Jeans? Nagradna igra traje sedam dana, do 28. aprila do 18:00 sati, a pobjednik kojeg ćemo izabrati slučajnim odabirom osvaja majicu ove poznate modne marke.

Blast Jeans se bavi veleprodajom i maloprodajom širom Balkana, a aktuelna je i distribucija robe širom BIH. Iako se Blast Jeans bazira na veleprodaji robe, u skorije vrijeme se očekuje otvaranje još maloprodajnih mjesta, upravo poput prodavnice koja je nedavno otvorila svoja vrata u Sarajevu.

 

Modna marka BLAST nastala je 2004. godine kao rezultat sustavnog praćenja odjevnih navika, modnih trendova i potreba mladih ljudi. Osmišljen je od strane vlasnika TRIOMODE nekadašnjeg Turskog proizvođača tekstila sa sjedištem u Istanbulu, koji je od 1984. godine proizvodio odjeću i modne dodatke za mnoge svjetske brendove.

 

Više informacija možete saznati putem fejsbuk profila: BlastBosnia Jeans (https://www.facebook.com/blastbosnia.jeans?fref=ts).

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.