x

Bliži se obaranje Ginisa: Nakon današnjeg druženja u Pazariću, Memo Haljevac najavio druženje s djecom u Domu mladih!

U Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, danas je održana peta radionica u sklopu projekta „Sarajevo ljubavi moja“, čiji su glavni inicijatori doktor Haris Mujanović i umjetnik Sulejman Memo Haljevac. Podsjećamo, prethodno druženje je bilo u Dječijem domu Bjelave, a kada se Memi na druženju pridružila i pjevačica Marija Šerifović. 

Kada je u pitanju današnje druženje u Dječijem domu Pazarić, štićenicima su se pridružili prvotimci rukometnog kluba „Bosna“ koji su donijeli dresove na poklon. 

 

Nakon ovog druženja, već 23. aprila uz podršku direktora Skenderije Amera Kape, u Domu mladih bit će upriličeno ponovono druženje s djecom te nakon toga 14. maja ispred SCC-a finale cijelog projekta koje će rezultirati slikanjem dijelova Sarajeva za Ginisa. 

 

Ekskluziva.ba portal će kao medijski partner ove manifestacije propratiti druženje u Domu mladih, te naravno samo obaranje Ginisa 14. maja. 

 

Zaštitarska agencija „Gama AA“ podržala je projekat te će obezbijediti osiguranje štićenjika do finala samog projekta.   Osim škole slikanja koju vodi Haljevac, štićenicima je organiziran i muzičko – zabavni program koji je obezbjedila zdravstvena grupacija Adžibadem. 

(avaz.ba/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.