x

Blokiran saobraćaj zbog Šerifa Konjevića! Spektakl u Janji..

Na oduševljenje mnogih gostiju iz naše zemlje i dijaspore sinoć je u restoranu ``Bosna`` nastupao najpopularniji pjevač naše estrade Šerif Konjević. Da je to zaista bio ``koncert ljeta`` u tom kraju uveliko se pričalo sedmicama prije. Veliki broj gostiju došao je da podrži Konjevića.

Parking je bilo nemoguće pronaći, saobraćaj je bio bukvalno blokiran.Bosanski ``Pavaroti`` kako ga mnogi nazivaju nešto oko 22 sata latio se mikrofona i priredio sjajan štimung.Kao i uvijek svojim velikim hitovima bacio je u trans mnoge goste i time pokazao koliko je zapravo popularan i tražen u tom kraju. Iako je zaredao niz uspješnih koncerata u našoj zemlji popularni pjevač ne krije da mu je neophodan odmor i kvalitetan san.

 

Bilo kako bilo izgleda da će Konjević još malo morati pričekati relaksaciju u nekim egzotičnim zemljama obzirom da je rezervisan do kraja tekućeg mjeseca kada se otprilike završava njegova ljetna turneja.

 

Šerif Konjević je jedan među rijetkim pjevačima koji napuni moj objekat i napravi tako dobru atmosferu, uvijek je rado viđen gost među našom rajom ne krije vlasnik restorana.

 

Treba napomenuti kako je ovoga vikenda sve bilo u znaku kralja narodne muzike Šerifa Konjevića. Tražila se stolica više.Nekoliko dana prije karte su bile rezervisane, već se špekulisalo kakav će to koncert da bude.

 

I zaista kao i uvijek Konjević je svojim repertoarom oduševio publiku. Posebno sa svojim starim hitom ``Gdje su sada`` ,koji je njegov klavijaturista Cigura odsvirao tako da su prisutni zanijemili.
 
Publika je uživala do ranih jutarnjih sati.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.