x

Boban Rajovic od fanova dobio - online radio!

 
Grupa fanova iz Hrvatske, na čelu sa Bobanovom najvatrenijom obožavateljicom, Sanjom iz Splita, priredila je Bobanu još jedno prijatno iznenađenje - pokrenuli su online radio koji su nazvali ``BRradio`` i na kojem se 24 sata vrte samo Bobanove pjesme i pjesme drugih pjevača, ali u Bobanovoj interpretaciji.

 
Inače, ovo je samo jedno u nizu iznenađenja. Boban je već navikao da ga fanovi na nastupima obraduju raznim poklonima, od umjetničkih slika sa njegovim likom u prirodnoj veličini, plišanih igračaka, zatim latica ruže na bini, majicama sa natpisima ``Bobane volimo te``, ``Sve za Bobana, Bobana ni za šta`` itd itd.
Međutim, ovaj put su fanovi uspjeli Bobana bukvalno ostaviti bez teksta. Prosto je oduševljen iznenađenjem ali i samom činjenicom da postoje osobe koje ga vole toliko da su spremne skoro 24 sata svoga vremena posvetiti upravo njemu! On se već putem svog twitter profila i FB stranice zahvalio fanovima na ovom predivnom iznenađenju i po ko zna koji put ponovio kako je ponosan na svoje fanove:
``Ne znam kako je to kod drugih pjevača, ali moji fanovi su definitivno najbolji. Uvijek su uz mene, podržavaju me, oni su moja snaga, moj vjetar u leđa i uz takve fanove uopšte se ne obazirem na zlobnike koji konstantno nastoje da me uspore, da mi napakoste, ali dok je moja vjerna armija najboljih fanova na svijetu uz mene, ja ću se truditi da budem sve bolji, ali i da ih nikada ne razočaram. Zaista sam ponosan na svoje fanove`` - kaže Boban.
 
Link za slusanje radija: http://myradiostream.com/brradio
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.