x

Boban Rajović otvara restoran!

Boban Rajović je poznat kao jedan od rijetkih javnih ličnosti koji o svakom svom poslovnom planu i ideji otvoreno priča čak i prije nego što bude 100% siguran da će neke ideje i realizovati.  Tako je bilo do sada, no čini se da je sa Novom godinom i Boban odlučio da okrene list i neke planove čuva u tajnosti. Čak i od vlastitog tima!

Naime, Boban je došao na ideju da otvori svoj restoran! Na realizaciji te ideje strpljivo je radio par mjeseci, a za sve to znao je vrlo mali broj ljudi, uglavnom oni koji su mu bili neophodni za određene radove, tako da su se i članovi njegovog tima našli u čudu kada im je u utorak popodne kratko rekao: ``U ponedjeljak u Novom Sadu otvaram restoran``.

``Kritikovali su me da previše pričam o nekim planovima koje nikad ne realizujem pa sam odlučio da i njima pokažem kako ja mogu i da ne pričam o velikim idejama i projektima a da ih ipak realizujem`` - kaže kroz smijeh Boban i dodaje da se nije slučajno odlučio za Novi Sad:

``Moja prva gaža bila je u Novom Sadu, a ja sam neko ko nikad ne zaboravlja svoje početke i sve kroz šta sam prošao da bi stigao tu gdje sam trenutno. To je ta simbolika, želim da oživim uspomene na svoje početke a s druge strane, naletio sam na vrlo atraktivnu lokaciju u Novom Sadu i odlučio da, što bi rekli, spojim ugodno s korisnim, da se okušam u nečemu drugom što je opet usko vezano uz posao kojim se bavim a u čemu ću moći uživati kada jednoga dana odlučim da se maknem sa estrade``.

Osim atraktivne lokacije, restoran ima i zanimljivo ime ``LA VIE`` što prevedeno sa francuskog znači ``Život`` i to je povezano sa Novim Sadom i početkom karijere kaže Boban i dodaje:

``Neposredno prije te pomenute prve gaže bio sam na ručku u jednom odličnom lokalu koji me oduševio, kako ambijentom tako i odličnom hranom da sam u jednom trenutku uzviknuo `E, ovo je život! I tad mi je sinula ideja, otvoriću lokal upravo u Novom Sadu, i eto, hvala dragom Bogu, i taj san lagano pretvaram u javu``.

Glavni kuhar u restoranu Bobana Rajovića biće Petar Gajić, čovjek koji je kuhao za brojne uvažene ličnosti, radio u restoranu Vlade Srbije, na dvoru Karađorđevih. Gajić je potpredsjednik kulinarske asocijacije i osnivač kulinarske federacije Srbije, a široj javnosti poznat je i kao jedan od sudija u reality-ju ``Prvi kuhar Srbije``.

 
``Mislim da nema boljeg čovjeka u Srbiji, a Boga mi i šire za ovaj posao od Petra Gajića i upravo zbog toga sam se odlučio za saradnju s njim i jedva čekam otvaranje restorana i uživanje u Petrovim specijalitetima``, kaže uzbuđeno Boban i dodaje da je otvaranje restorana LA VIE planirano za ponedjeljak 03.02.2014. Takođe, Boban nam je potvrdio da je ovo prvi u lancu restorana i da već traži pogodnu lokaciju u Beogradu.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.