x

Boja njegovih očiju otkriva tajne njegovog karaktera!

Tamnije plava otkriva jednu strastveniju crtu, dok svijetlo plave oči ukazuju na mirniju prirodu • Muškarci sa smeđim očima su nježniji i pouzdaniji od bilo kojih drugih

SLJEDEĆI put kad izađeš s njim na spoj, pogledaj dobro boju njegovih očiju.

 

Čini se da se s razlogom kaže kako su oči ogledalo duše, a boja njegovih mogla bi ti otkriti ponešto o njegovoj osobnosti. Brojna istraživanja pokazala su tu povezanost, a mi otkrivamo što koja boja otkriva o njemu.

 

1. Plave

 

Ova boja povezana je s mladošću i nevinošću. Tamnije plava otkriva jednu strastveniju crtu, dok svijetlo plave oči ukazuju na mirniju prirodu. Također, stručnjaci su ovu boju povezali s nižom razinom agresije, ali i samopoštovanja. No, to ne znači da od jednog takvog ne možeš očekivati ``iznenađenja``. Takvi su dečki često vrlo koketni i bolji strateški mislioci od ostalih. Također, privlače ih plavooke cure, dok ostale boje ne pokazuju takve sklonosti.

 

2. Smeđe

 

Prema istraživanju jednog praškog sveučilišta, muškarci sa smeđim očima su nježniji i pouzdaniji od bilo kojih drugih. Najčešća boja očiju također je povezana s odanošću, ali i samopouzdanjem, odlučnosti i pogonom. Upravo zato ne čudi podatak da većina uspješnih i bogatih ljudi ima smeđe oči, otkriva Cosmopolitan. Zanimljiv je podatak i da muškarci s ovom bojom očiju više spavaju od ostalih i to u prosjeku dva sata te imaju velike probleme s razbuđivanjem.

 

3. Zelene

 

Ova boja očiju puno je rjeđa nego smeđa i plava pa se često muškarci s takvom bojom smatraju vrlo tajanstvenima. Što se tiče privlačnosti, dečki prolaze jako dobro, jer imaju visoku razinu energije i libida. Također, zelene oči povezuju se sa spontanošću te maštovitošću i kreativnošću. No, druga strana njegove spontanosti povezana je s tim da je za njega vrlo teško biti pouzdan. Njegova volja za životom i oduševljenost svime što želi vidjeti i napraviti, mogli bi upoznavanje s njim učiniti kompliciranim, ali s jednim takvim nikad nije dosadno.

 

4. Tamne

 

Tamne oči mogu varirati, prema zelenoj ili smeđoj, ovisno o svjetlu. Ovo posljednje vezano je uz spontanost i zabavu, dok elementi zelene ukazuju na nastašnu stranu. Smeđi elementi također ukazuju na njegovu pristupačnost. Uz to, tamne oči znak su empatije prema drugima, što nikad nije loša stvar.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.