x

Bosanac napao Zoricu!

Dragan Stojković Bosanac riješio je da zada ozbiljan udarac Zorici Brunclik, s kojom je član žirija u takmičenju „Zvezde Granda“. Pjevačicu, koju je u jednoj od prošlih emisija već isprozivao Šaban Šaulić, zbog čega više ne komuniciraju, sada je isprozivao kompozitor, koji smatra da neke kandidatkinje mnogo bolje pjevaju od nje.

Naime, poslije nastupa bliznakinja Suzane i Slađane Vasić, koje već nose nadimak Barbike i pobrale su simpatije publike i kompletnog žirija, dobile su pohvale i od Bosanca, koji je u tom trenutku bocnuo Brunclikovu, čiju su pjesmu sestre izvodile.

 

- Ovo izvođenje je bolje nego original - poručio je Bosanac, što se Zorici uopšte nije dopalo.

 

S druge strane, jedna od učesnica koja nije prošla u dalji krug i kojoj je Lukas sugerisao da odluči da li će plesati, pjevati ili će naučiti i jedno i drugo ušla je u raspravu s njim. Takmičarka mu je poručila da je ne zanima šta on kaže, jer je uvjerena da zna da pjeva, što je razbijesnelo folkera.

 

- Naježio sam se - rekao je ironično pjevač aludirajući na pokušaj takmičarke da ga nadmudri u verbalnoj komunikaciji.

 

Posebna poslastica za publiku u studiju bio je momenat kad su Zorica i Lukas počeli da imitiraju jedno drugo. Aca je čak pozajmio i Zoričin rajf, dok je ona javno komentarisala kandidatkinje na način na koji to čini njen kolega.

(expressmag.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.