x

Bourjois Beauty Blogger Party na Eiffelovom mostu na Skenderiji ispunio očekivanja!

U petak 22.08.2014. godine  za vrijeme Sarajevo Film Festivala, organizovan je Bourjois Beauty Bloggers Party. Event je okupio oko 40 blogerki širom Bosne i Hercegovine, kao i veliki broj predstavnika medija. Lokacija za druženje i provod bila je Lord Somersby`s Bridge na Eiffelovom mostu na Skenderiji. 

U ekskluzivnoj noći šminke, dobre muzike, kolačića i koktela, prisutni su imali mogućnost da isprobaju Bourjois novitete za 2014./2015. godinu i nisu krili svoje oduševljenje.

 

Replika Eiffelovog tornja sa Bourjois zastavom je bio detalj koji je privukao najviše pažnje, kao i macarons kolačići koji asociraju na Bourjois rumenila, ružičasti kokteli, te mnoštvo pink detalja.

 

„Obzirom da već neko vrijeme ostvarujemo suradnju sa BH Beauty bloggerima, izuzetno mi je zadovoljstvo da mi se ukazala prilika za organiziranje jednog ovakvog party-ja, kako bismo mogli da se bolje upoznamo, razmijenimo mišljenja o najnovijim Bourjois proizvodima i provedemo ugodne trenutke u druženju. Simbolična lokacija, datum, vremenske prilike, podrška suorganizatora i agencije, veliki broj zvanica koje smo ugostili, sve je ispalo baš kako treba i jedva čekam sljedeće druženje “– izjavila je Šejla Nišić, brand manager za Bourjois

 

U prilogu pogledajte galeriju fotogafija.

 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.