x

Brena surovo isprozivala Vesnu Zmijanac: Mnogi nisu očekivali da će ovo reći!

Nakon što je folk zvijezda Vesna Zmijanac koleginicu Lepu Brenu javno nazvala škrticom, ona joj nije ostala dužna. Brena je za „Blic“ odgovorila na njenu prozivku, napomenuvši da ju je Vesna time veoma nasmijala.

- Slatko sam se nasmijala, sviđa mi se takav humor. Pa neka bude i ona malo stipsa kao ja i uloži par miliona u prvi biznis. Lako je kupovati krpe, tu nema rizika - kaže Lepa Brena, aludirajući na veoma uspješnu „Grand produkciju“ čija je vlasnica duži niz godina.

 

Naime, „sukob“ je počeo kada je Vesna uporedila svoju kćerku Nikoliju Jovanović sa Brenom, tvrdeći da obje imaju „zmiju u džepu“. Ona je zbog toga kćerki dala nadimak Brena.

 

- Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma iste su. Ja je kod kuće zovem Brena. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem: „Breno, kupi“, jer sam ja uvijek bila galantna - rekla je Vesna u jednoj emisiji.

 

Iako pjevačica tvrdi da se Nikolija veoma razlikuje od nje, ipak bismo mi rekli da je istina drugačija. Naime, kada je u pitanju dobar provod, pjevačicina nasljednica ne štedi novac, već je često možemo vidjeti kako do jutra lumpuje u prijestoničkim kafanama i noćnim klubovima, a ponekad joj društvo pravi upravo majka.

 

Osim po karakteru, Nikolija i Vesna veoma liče fizički i obje su sklone provokativnom izgledu. Tako je Jovanovićeva nedavno izjavila da je njena majka odlična „riba“ i da joj zavidi na dobrom izgledu.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.