x

Brest domaćin završnice SEHA-Gazprom lige!

Šesti Final four SEHA-Gazprom lige za sezonu 2016/2017 održaće  se u  gradu Brestu, u organizaciji rukometnog kluba Meškova.

Veliki događaj odigraće se  od 7-9 aprila a polufinalne parove čine domaća ekipa Meškova koja će igrati protiv ekipe Veszprema, dok drugi par čine ekipa Vardara i PPD Zagreb. 

 

Svoje zadovoljstvo zbog održavanja Final foura u Bjelorusiji nije krio ni Siniša Ostoić  generalni direktor SEHA Gazprom Lige. 

 

`` Veliko nam je zadovoljstvo što organizujemo Final four zajedno sa ekipom Meškova. Zaista sam ubjeđen da će to biti nezaboravno iskustvo za  sve ljubitelje rukometa,  grad Brest kao i za rukomet u Bjelorusiji uopšteno. Meškov kao klub raste iz godine u godinu, i zaslužuje da organizuje jedan ovako veliki događaj. Zaista smo sretni što se ovaj Final four odigrava u Bjelorusiji``, zaključio je Ostoić. 

 

Sportski direktor Meškova Pavel Bashkin je istakao veliko zadovoljstvo zbog organizacije završnog turnira.

 

`` Zaista velika čast za nas, naš grad i sve naše navijače. Potrudićemo se da organizujemo sve na visokom nivou. Četiri puta smo igrali na završnim turnirima i nikada nismo osvojili ligu. Nadam se da će nam domaći teren donijeti sreću i da ćemo konačno uspjeti osvojiti ovo takmičenje``, rekao je Bashkin.

 
Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.