x

Britanci se smiju Beckhamu zbog fotke sa groznim zubima! (FOTO)

David Beckham na Instagramu je objavio fotografiju sa seta novog filma Guya Ritchieja u kojem je dobio ulogu te naišao na podijeljene reakcije fanova. Bivši nogometaš neke je zabrinuo dok su drugi odmah prepoznali o čemu je riječ. ``Naporan dan u uredu``, napisao je Becks koji u filmu Guya Ritchieja ``King Arthur: Legend of the Sword`` ima cameo ulogu prgavog viteza koji ne uspijeva izvući mač iz kamena.

``Gospode, ovo je užasno``, ``što ti se dogodilo s licem``, neki su od komentara. No, bilo je i onih koji su prepoznali ironiju pa su Beckhama ``bocnuli`` da je napokon postao vitez.

 

Tom bockanju priključio se i britanski The Sun, ali i komentatori na društvenim mrežama koji još uvijek nisu zaboravili Beckhamovo dodvoravanje kraljici i mailove koji su otkrili njegovu mračnu stranu u pokušajima da postane vitez.

 

``Imao sam 13 replika koje sam vježbao svaki dan. Guy je poslao svog tipa koji mi je pomogao da izgradim lik. Snimanje me koštalo živaca, ali sam uživao``, rekao je Beckham o filmu u intervjuu za The Times 2015. godine.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.