x

Budući &#34Zmaj&#34 Ajdin Hrustić uspješno se oporavlja!

Ajdin Hrustić, 18-to godišnji veznjak koji igra za kadetski tim Schalkea, rođen u Australiji i do sada nosio je dresove South Melbourna, a kasnije Austria Wien. Danas, sa brojem 10 i istom ocjenama u kontekstu pregleda igre i driblinga. Trener i sairači su puni riječi hvale o njemu i riječi žaljenja zbog zdravstvenih problema. 

Sezonu 2013./2014., prate ga problemi sa bruhom i preponama, te je bio podvrgnut operacijama bruha i prepona, ali se hvala Bogu sve uspješno završilo. I dok se budući "Zmaj" uspješno oporavlja, saigrači sa nestrpljenjem očekuju povratak i njegov doprinos radi lakšeg ostvarenje ciljeva, jer su na pragu da osvoje dvije titule, u Njemačkoj ligi, kao i u Ligi prvaka gdje narednih dana igraju u polufinalu sa Barselonom. 
 
Preokupiran oporavkom, ne zaboravlja reprezentaciju BiH i poručuje da dosadašnje pozive nije mogao prihvatiti zbog zdravstvenih problema, "nisam imao dilema i ni jedan drugi poziv ne dolazi u obzir, samo domovina BiH, bez obzira na to što sam rođen i odrastao u Australiji" uvjerljiv je Ajdin. 
 
Budući "Zmaj" na kraju poručuje "dodatni motiv bržeg oporavka i povratka na teren pronalazim u vjerovanju da ću što prije debitovati u državnom dresu BiH".
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.