x

Buffon najavio veliki preokret u svojim planovima: ``EP 2020. godine? Ne isključujem``!

Iako je bilo izvjesno da na kraju sezone odlazi u mirovinu, čini se da od toga neće biti ništa.Legendarni vratar Italije Gianluigi Buffon najavio je da će na kraju sezone otići u zasluženu mirovinu, što je rastužilo i ganulo mnoge ljubitelje nogometa. Međutim, čini se da je došlo do promjene planova, jer je u razgovoru za Gazzettu dello Sport otkrio drugačije planove.

 

 

Počasni gost na svečasnosti dodjele nagrada ``Gazzetta Sports Awards 2017`` i dobitnik nagrade za osobu godine ne želi u mirovinu dok se osjeća ovako kao posljednjih nekoliko tjedana.

 

``Dokle god se osjećaj korisnim želim nastaviti igrati. Nakon ispadanja od Švedske dobio sam jako puno poruka podrške i ljubavi. Ljudi shvaćaju da nikada u životu nisam nosio ``masku`` i da sam uvijek bio iskren u svemu što sam radio``, rekao je Buffon.

 

Italija je izgubila od Švedske u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, što je označilo kraj Buffonove reprezentativne karijere. Barem se tako činilo...

 

``Europsko prvenstvo 2020. godine? Živim dan po dan. Ne isključujem mogućnost...``, rekao je zagonetno talijanski vratar.

 

Juventus je trenutno trećeplasirani sastav Serie A s dva boda manje od vodećeg Intera, odnosno bodom manje od Napolija. U osmini finala Lige prvaka u veljači suparnik će mu biti Tottenham, dok će u osmini finala Coppa Italije igrati protiv Genoe.

Gol.hr/ Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.