x

Bunjo Grupacija sa svojim vozilima podržava festival dječije umjetnosti!

Bunjo Grupacija d.o.o. je od ove godine ovlašteni prijevoznik na Festivalu dječije umjetnosti koji već treću godinu našu djecu uvodi u svijet teatra, književnosti, muzike i likovne umjetnosti.

Ovaj Festival njeguje autorstvo za djecu, dječije stvaralaštvo u svim umjetničkim granama, gradi mostove prijateljstva u cijeloj BiH i Regiji i uvodi više standarde kvaliteta i estetike u srca svih onih koji trebaju svijet knjige, pozorišta, muzike da bi ostvarili svoj svijet.

 

Festival je takmičarski i organizatori su se potrudili da oni najbolji, prema mišljenju kompetentnog stručnog žrija, dobiju pored diploma i novčane nagrade.

 

To je prepoznala i kompanija Bunjo d.o.o. koja je stavila na raspolaganje Direkciji Festivala dva svoja nova automobile – Fiat Punto i Fiat Tipo.

 

Svoju zahvalnost je u status na FB profilu, istakla i izvršna producentica Festivala, naša poznata spisateljica Indira Kučuk-Sorguč, koja je napisala:

 

“Veliki ljudi stoje iza Bunjo Grupacije jer znaju prepoznati potrebu da se našoj djeci priušti samo visoki kvalitet u umjetnosti i kulturi. Zahvaljujući Adisu Bunji mi smo u mogućnosti u komforu prevoziti goste i učesnike Festivala dječije umjetnosti.”

 

- Djeca su oni najljepši pupoljci naše budućnosti i svaku aktivnost koja služi za njihov procvat, mi ćemo podržati. Festival dječije umjetnosti se iskazuje kao istinski pothvat za najmlađe i uvodi ih u nešto što je najljepše, a to je umjetnost. Svojim kapacitetima stojimo i stajat ćemo i u budućnosti uz njih – istakao je Adis Bunjo.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.