x

Buregdžinica Sadiković - omiljeno mjesto za jelo !

Buregdžinica Sadiković je definitivno omiljeno mjesto Sarajlija, ali i brojnih turista koji uvijek vrlo rado svraćaju u prelijepi ambijent objekta. Kvalitet i higijena su na prvom mjestu, a kako bi stvar bila bolja sve to je upakovano u jednu normalnu i prihvatljivu cijenu. Počevši od samog ambijenta i higijene ostat ćete itekako očarani što ima velikog značaja kada su u pitanju radnje ovoga tipa. Nikako ne smijemo zanemariti ljubazno osoblje koje vam stalno stoji na usluzi i raspolaganju. Sam enterijer će vas na trenutak odvesti u potpuno drugi svijet, a pored svih uvijek svježih proizvoda koji mame svojim mirisom prosto poželite ne izaći iz radnje. Ono što je veoma bitno jeste sama ponuda i cijena, a kada je u pitanju buregdžinica Sadiković nema sumnje kako ćete biti prezadovoljni, jer ćete najkvalitetnije dobiti po istinski prihvatljivoj cijeni.

Buregdzinica Sadikovic

Bolnička 23, 71 000 Sarajevo

+387 33 207 060

Da buregdžinica Sadiković zaista cijeni i brine o svojim potrošačima, pokazuje i to kako se vrši BESPLATNA kućna dostava za sve narudžbe iznad 10 KM. Zanimljivo je i to kako je jogurt svake srijede u ovoj buregdžinici GRATIS.

Što se tiče same ponude, nemojte ni sumnjati kako ćete tu pronaći baš sve što vam treba za dobar obrok. Naime, buregdžinica Sadiković nudi razne vrste pita: buredžici, burek, sirnica, zeljanica, tikvenica, krompiruša, maslenica, kljukuša, a specijalitet kuće je pita od heljde, takozvana heljdopita. Također u ponudi ove renomirane buregdžinice možete pronaći i pitu sa integralnim brašnom, piletinom ili sa gljivama. A sva ova prekrasna jela možete ``zaliti`` što bi naš narod rekao svim vrstama cijeđenih sokova, jogurtom ili raznim gaziranim i negaziranim sokovima: Coca cola, Fanta, Schweppes, Juice, mineralna voda, sok od jabuke, sok od breskve, sok od jagode, sok od crvene ribizle, sok od višnje.

A  na kraju možete zasladiti kadaifom sa slatkim kajmakom ili jabukovačom.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Subota 07:00 - 17:00
Nedjelja - neradni dan

Buregdžinica Sadiković se nalazi na adresi: Bolnička 23, 71 000 Sarajevo.
Kontakt telefon: +387 33 207 060.
Također za sve pohvale, žalbe i sugestije buregdžinicu možete kontaktirati e-mailom: buregdž[email protected].

ekskuziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.