x

Butik ``Plava vrata``: Jednu torbu kupiš, drugu dobiješ GRATIS!

Razloga za uputiti se u ulicu Mali Čurćiluk br. 26., na Baščaršiji zahvaljujući butiku ``The Blue Door`` odnosno ``Plava vrata`` ima više nego ikada. Samo nekoliko dana od hit akcije - tu je potpuno nova, koja je prevazišla očekivanja zadovoljnih kupaca, kojih je iz dana u dan sve više. Kao što je poznato, butik ``Plava vrata`` se može pohvaliti najboljim izborom torbi u gradu, različitih boja, veličina i oblika koji će zadovoljiti sve ukuse klijenata, kao i brojnim iznenađenjima koja svaki put nanovo oduševe klijente. Ovoga puta na snazi je hit akcija gdje pri kupovini jedne torbe, drugu dobijate GRATIS. Svakako da vam toplo preporučujemo da pronađete pravi model torbe za sebe, za kojim će se okretati svaki fashion znalac. Butik ``Plava vrata`` je pravo mjesto za vas ukoliko želite biti u korak sa vremenom, a da ćete pri tome biti zadovoljni kako kvalitetom, tako i cijenom. 

The Blue Door

Mali Čurćiluk br. 26

Torbe u savremenom vremenu dobijaju potpuno novu ulogu u životu svake emancipirane žene, pa ne iznenađuje činjenica da uz cipele, torba postaje najvažniji ženski dodatak. 

 

Izvedba svih torbi u butiku ``Plava vrata`` dovedena je do savršenstva. Vođeni nastojanjem da zadovolje želje, interese i potrebe pojedinačne osobe koja traži svoju idealnu torbu, ``Allex Blue Door`` nudi moderne, jedinstvene, egzotične, večernje ili dnevne, trendovske klasične ili pak poslovne torbe.

 

Ukoliko želite u svom ormaru imati hit modni dodatak za svaku sezonu, a da pri tome uštedite vrijeme i novac, butik ``Plava vrata`` je prava destinacija koju trebate posjetiti, jer ćete dobiti svoju idealnu torbu visoke kvalitete, zavidnog dizajna i cijene prilagođene vašem budžetu.

 

Iskoristite jedinstvenu ponudu, obradujte sebe ili dragu osobu torbom, ne zaboravite, drugu dobijate GRATIS.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.