x

ČABARKAPA: NISAM SE SKIDAO SA SRBINE ŽENE Ipak, nikad neću ostaviti kraljicu Klaudiju!

Televisa presenta: Dok sam se viđao s Aleksandrom, između mene i njegove žene buknula je hemija koja je rezultirala našim svakodnevnim sek*om. Imam slike, tvrdi rijaliti zavodnik.

Aleksandar Čabarkapa je iz Centralnog zatvora poslao redakciji Kurira pismo u kome je otkrio najveće tajne kaluđeričke rijaliti sapunice! Žestok momak je u centru pažnje zato što je njegova bivša ljubavnica Aleksandra Subotić, s kojom ima kćerku Magdalenu, postala glavna zvijezda rijalitija „Parovi“, gdje joj se nedavno pridružila i majka Ljuba Pantović, s kojom je Čabarkapa takođe navodno bio blizak.

 

Aleksandar se u pismu najviše okomio na Ljubinog bivšeg djevera Srboljuba Subotića, koji je takođe kao gost ulazio u „Parove“. Sudeći prema ovom pismu, Čabarkapa je zaveo još jednu članicu porodice Subotić - Srboljubovu ženu!

 

Impotentan

 

„Smrdoljub ima lijepu suprugu, koja je 12 godina mlađa od njega i sek*ualno je i te kako aktivna, dok je on sedam godina impotentan. Ona mi je to pričala. Prilikom mog dolaska kod Aleksandre, između mene i njegove žene buknula je hemija koja je rezultirala našim svakodnevnim sek*ualnim odnosom. U njoj je probudilo želju da napusti Smrdoljuba i živi sa mnom. Ali nikada ne bih razotkrio naše poruke i slike tokom intimnog odnosa. Bolje mu je da gleda ko mu je*e ženu, a ne Aleksandru. Od tada počinje Smrdoljubova šizofrenija, kevće ko keruša u teranju i ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dragana šarala i sa mnom se svakodnevno ludački ka*ala“, piše Čabarkapa u pismu.

 

Dalje navodi da će, uprkos svemu, ostati s Klaudijom, s kojom ima četvoro djece i s kojom se nedavno vjenčao u zatvoru.

 

- Nikada mi nije palo na pamet da napustim moju kraljicu Klaudiju - poručio je Čabarkapa.

 

Tim povodom pozvali smo Srboljuba, koji mu je žestoko odgovorio.

 

- Čabarkapa je jedna spodoba! Moj sukob s njim datira otkad se uselio u našu kuću, a on me mrzi zato što sam ja jedini koji je pokušao da zaštiti Aleksandru i da ga strpa u zatvor. Njegov cilj je da me degradira, zato priča da je bio s mojom suprugom, ali ja znam da laže. On je lud! - priča Srba za Kurir i dodaje da mu je žao što ga bivša snajka Ljuba pljuje:

 

Spasao je zatvora

 

- Ne kapira da sam ja pomogao njenoj kćerki! Čabarkapa je učinio sve da ih uništi. Moja bratanica je mogla da završi u zatvoru, ali ja sam to spriječio. Zamolio sam čovjeka koji je htio da je tuži da odustane i on je povukao tužbu. Srećom, mlađu bratanicu Goranu sam sklonio iz kuće na vrijeme, inače ko zna šta bi joj Čabarkapa uradio. Ono što Ljuba radi u rijalitiju, toga nema ni u Tarantinovom filmu o zombijima! Ono ni glumac ne može da odglumi. Strašno!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.