x

ČABARKAPINA ŽENA TVRDI: Aleksandra se klela da nije rodila dijete mog muža!

Klaudija Čabarkapa, žena Aleksandra Čabarkape, sa kojim ima četvoro djece, prvi put je progovorila o sapunici iz Kaluđerice. Klaudija je ispričala za Kurir da je sa mužem živjela u harmoniji dok se Aleksandra nije pojavila.

- Muž i ja smo odlično funkcionisali. Ta mala (Aleksandra) laže da me ne poznaje! Dolazila mi je u kuću. Predstavljala se kao Sašina drugarica i ubjeđivala kako nije trudna i da je to samo priča za njenu porodicu, na koju je ljuta. Trudila sam se da povjerujem u to, ali imala sam veliku sumnju - priča Čabarkapina žena.

 

- Prešla sam preko toga jer znam da je ona mom mužu nebitna. U jednom periodu sam se čak redovno čula sa njom. Neprijatelja ponekad treba držati blizu sebe. Saša mi je takođe tvrdio da to nije njegovo dijete. Nisam željela mnogo da se uzbuđujem jer sam i ja bila u drugom stanju. Pored svega, nijednog trenutka nisam osjetila nedostatak ljubavi i pažnje sa Sašine strane - kaže ona sa suzama u očima.

 

Klaudija naglašava da je Aleksandru nakon porođaja sa Magdalenom slučajno čula preko telefona kako prijateljicu ubjeđuje da je to Čabarkapina kćerka.

 

- Pala mi je roletna na oči. Banula joj u kuću. Bilo mi je muka od njenih laži. Klela mi se da mala nije Sašina nego od nekog njenog bivšeg dečka, ali da njemu ništa ne kažem. Na razne načine je pokušavala da mi zamaže oči, a drugima priča da joj je moj muž napravio dijete. Ne znam šta pokušava da postigne - rekla je Klaudija, koja je suprugu oprostila prevaru.

 

- Sve i da je istina to što se priča, suprugu sam oprostila. Ne opravdavam njegovu prevaru, ali šta je, tu je - završava Klaudija.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.