x

CATWALK VAS NAGRAĐUJE: Želiš postati model, snimiti book sa profesionalnim šminkerom, frizerom i fotografom?

Catwalk prodavnica koja se nalazi u ulici Čizmudžiluk 20. na Baščaršiji  ovaj put je za vas pripremila zanimljivo takmičenje za modela koji će pored prelijepe Ene Zeković nositi nove kolekcije. Stoga, Catwalk poziva sve djevojke koje žele da postanu modeli da se prijave na  e-mail adresu: [email protected] najkasnije do 07.09.2014. godine.

Prijave na bilo koji drugi način osim putem e-maila neće biti uzete u razmatranje. Prijava mora sadržavati: ime i prezime, broj telefona, godište, visinu, kilažu, konfekcijski broj, te tri fotografije cijele figure i lica.

 

Sve prijave će biti objavljene na fejsbuk stranici Catwalk Sarajevo (https://www.facebook.com/catwalk.sarajevo?fref=ts). U najuži izbor ulazi 10 djevojaka koje će biti odabrane putem lajkova: 5 sa najviše lajkova i 5 koje će birati Catwalk tim: frizer, fotograf, vizažista i stilist. Odabrane djevojke kao nagradu dobijaju profesionalni book koji će snimiti fotograf Kenan Rasinlic Photography (https://www.facebook.com/pages/Kenan-Rasinlic-Photography/251611211695255?fref=ts) uz saradnju frizerke, vizažiste, te stiliste. 

 

Svih deset book-ova će biti objavljeno na fejsbuk stranici Catwalk Sarajevo (https://www.facebook.com/catwalk.sarajevo?fref=tsi za iste će se ponovo glasati putem lajkova.

 

Djevojka sa najviše lajkova je ujedno i pobjednica takmičenja, te će kao nagradu pored book-a dobiti poklon bon u vrijednosti 200,00 KM u prodavnici Catwalk, jedno profesionalno šminkanje, te će nositi narednu kolekciju za Catwalk. Također, pobjednica osvaja i ručno rađenu, unikatnu ogrlicu D's CollArs-a (https://www.facebook.com/ds.collars?fref=ts). Više informacija na fejsbuk stranici: https://www.facebook.com/catwalk.sarajevo?fref=ts

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.