x

CECA GALANTNO PROSLAVILA ROĐENDAN: Trubači jedva došli sebi kada su vidjeli KOLIKO BAKŠIŠA im je dala!

Svetlanu Ražnatović su na slavlju povodom 44. rođendana iznenadili svirači koje je 1999. angažovala za spot „Dokaz“, a doveo ih je njen sin Veljko. Na rođendanskom slavlju Svetlane Cece Ražnatović (44) svirali su njeni omiljeni trubači koje je pjevačica 1999. godine angažovala za spot „Dokaz“, a iz restorana su izašli bogatiji za veliku svotu novca, saznaje Kurir.

Desetak muzičara u bijelim odijelima došlo je na proslavu kod folk zvijezde s njenim sinom Veljkom, a na ulici su već počeli da sviraju upravo „Dokaz“. Ceca se oduševila kad je vidjela stare saradnike, zagrlila ih je, sve izljubila, a onda je na žurki tek nastalo ludilo. Trubači su ispunjavali želje gostima, nije bilo kompozicije koju nisu umjeli da odsviraju, a zadovoljna domaćica ih je vrlo lijepo počastila. Čak 1.500 eura su svojim kućama ponijeli muzičari.

 

- Uh, što nam je bilo dobro. Mi smo baš zadovoljni, neka živi naša kraljica Ceca - rekli su nam oduševljeno kad su izašli sa slavlja.

 

Cecina žurka je trajala do zore, a najveseliji „gost“ bio je njen sin Veljko, koji je i pjevao sa svojom mamom. Takođe, on je bio zadužen i da ispraća goste, a među prvima je slavlje napustio političar Dragan Marković Palma.

 

- Proveo sam se fenomenalno. Ceca uvijek organizuje pravo domaćinsko slavlje - rekao nam je zadovoljno Marković.

 

Čim je on otišao, na rođendan je stigla Milica Pavlović, koja se odmah latila mikrofona i zapjevala svoj hit „Konačna odluka“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.