x

CECA NE ŠTEDI ZA SESTRU: Evo kako opremaju luksuznu vilu za Lidiju i porodicu!

Ceca Ražnatović uveliko radi na opremanju luksuzne vile koju je kupila na Dedinju za sestru Lidiju Ocokoljić. Naime, folk pjevačica je angažovala dizajnera enterijera, ali i arhitektu, koji će Lidiji pomoći da životni prostor na Dedinju opremi onako kako je uvijek zamišljala.

``Iako joj nije lako što se nakon 22 godine zajedničkog života razdvajaju, Ceca je odlučna u namjeri da Lidija dobije svoj dom iz snova. Ne samo da je kupila nekretninu u kojoj će njena sestra od sada živjeti sa suprugom i četvoro djece već se potrudila i da njihov životni prostor uredi što modernije``, kaže izvor blizak porodici folk pjevačice.

 

``Dok se Lidija odmarala sa porodicom na Kipru, Ceca nije gubila vrijeme, već se sa dizajnerima enterijera bacila na pronalaženje namještaja za kuću. Osim toga, angažovala je i arhitektu, ukoliko renoviranje kuće bude bilo neophodno. Tokom ta dva mjeseca dok je Lidija bila na Kipru, Ceca je konstantno bila na vezi sa njom i obavještavala je kako teče selidba. Za sada, pjevačica je izabrala veliki dio namještaja i pokućstva, a najviše pažnje je posvetila odabiru kuhinjskih elemenata, jer je upravo kuhinja dio doma gde se sve porodice skupljaju, u čemu ni Lidijina nije izuzetak``, kaže izvor i dodaje:

 

``Međutim, kako Lidija ima specifičan ukus, nijedan dio namještaja nije mogao da bude kupljen, a da to ona nije odobrila. Zbog toga je Ceca morala da joj šalje fotografije svega što je ona odabrala zajedno sa stručnjacima. Tek kada bi dobila zeleno svjetlo od sestre, pjevačica bi mogla da pazari``, kaže sagovornik i dodaje da je Ceca uživala u kreativnom procesu.

 

``Sada planira i da se baci na renoviranje kuće na Kipru, koju je kupila pijre više od 10 godina, ali u koju nije ulagala. Kuća nije u lošem stanju, ali je neophodno da se sredi fasada, koja je u prilično lošem stanju. Ceca je na Kipru pronašla mir i tamo rado odlazi, kada god joj obaveze to dozvoljavaju. Čak je i zabranila svima da ulaze u njenu spavaću sobu u kiparskoj vili kada ona nije tamo. To pravilo jedino krši Lidija sa suprugom i djecom``, kaže izvor.

 

Podsjetimo, folk pjevačica je početkom godine pazarila vilu na Dedinju za porodicu svoje sestre, u neposrednoj blizini svog porodičnog doma u ulici Ljutice Bogdana.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.