x

CECA ODLIJEPILA ZBOG KARLEUŠINIH STATUSA O ROĐENDANU: Hoće da je tuži i sve joj uzme, a JK joj odgovorila nikad jače!

Bura oko rođendana Anastasije Ražnatović se ne stišava. ``Čorba`` se očito tek zakuhava, naročito sada kada je procurila informacija kako je Ceca odlijepila zbog Karleušinih statusa na Twitteru. Tako je jedna novinarka u SMS poruci otkrila Jeleninom PR menadžeru Zoranu Birtaševiću kako joj je izvor blizak Ceci otkrio da će Ražnatovićeva tužiti Karleušu i sve joj uzeti. Unatoč tome, Jelena je imala spreman odgovor!

Jelena Karleuša je na društvene mreže postavila fotografiju na kojoj se vidi SMS prepiska njenog menadžera i novinarke. Novinarka je poslala sljedeći upit Jeleninom PR-u: 

 

- ``Zoki, možeš li da nam vidiš sa Jelenom da nam da neku izjavu povodom današnjeg teksta u Kuriru o njeni statusima upućenim Ceci, njenoj djeci, Mitrovićima... Pravili bi nastavak priče. Javi mi da znam da li da računamo na to...``, napisala je novinarka, a odgovor Karleušinog menadžera je bio sljedeći: 

 

- ``Jelena je napisala sve što je imala, ne žei da nastalja. Hvala ti...``. 

 

Potom je izvijesna novinarka otkrila detalje i otkrila navodnu  Cecinu rekaciju na sve statuse: 

 

- ``Znam Zoki, pretpostavila sa, ali imamo info da Ceca hoće da tuži Jelenu, sve joj uzeti i da je odlijepila zbog tvitova, svašta je rekla. To su info našeg izvora koji je dobar sa njom.``

 

Jelenin menadžer na ovo nije odgovorio ništa, a cjelokupnu prepisku je proslijedio Karleuši, koja mu je napisala: ``Kaži da je moja izjava da Ceca može da mi popuši k**ac``. JK je SMS prepisku postavila na Facebook profil i opisu fotografija dodala: ``A može i dva``. 

 

Jeleni su pojedinci zamjerili ovakvu poruku i dodali da jedna dama nema takav riječnik, te da Ceca sve diplomski radi, na što je Karleuša odgovorila: ``Dama ne zna kako izgleda unutrašnojost zatvorske ćelije. Ona diplomski organizuje gepek``. 

 

Da li će JK i Ceca zaista ponovo završiti na sudu, ostaje da vidimo...

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.