x

CECA PROGOVORILA O UDAJI: Pjevačica zahtijeva predbračni ugovor!

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da bi sigurno od muža tražila da potpiše predbračni ugovor kada bi odlučila da se uda drugi put. Pjevačica ne bježi od mogućnosti da ponovo stane na ludi kamen, ali ističe da će zauvijek svoje muškarce kriti od medija.

Naglašava da bi sudbonosno ``da`` izgovorila i bez vjenčanice, jer ju je dosad nosila nebrojeno puta.

 

- Ponekad pomislim da sam ja žena koja je najviše puta obukla vjenčanicu za razne potrebe snimanja i slikanja. Ta haljina mi nije preduslov za nešto bitno kao što je vjenčanje. Imala sam svoju svadbu, doduše u prošlom vijeku, tačnije 1995. godine, i sada zaista ne razmišljam o takvom činu. Makar ne u nekoj bliskoj budućnosti.

 

Ceca kaže da je spremna da se ponovo uda: 

 

- Nikad ne reci nikad. Ovog momenta nemam nikakvih težnji prema bilo kakvom vjenčanju. Organizovala sam život onako kako želim da ga živim. Imam dvoje odrasle djece, uživam, radim, sve mi je potaman.

 

Pjevačica kaže da bi zahtijevala predbračni ugovor: 

 

- Svakako da bih tražila da potpišemo predbračni ugovor. U svijetu je to odavno normalno, a postaje i kod nas. Nema to nikakve veze sa ljubavlju između muškarca i žene, ne umanjuje je. Prosto, to je zrelo i racionalno razmišljanje.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.