x

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O ZATVORU: Tokom 4 mjeseca iza rešetaka tražila je samo jednu stvar, a onda joj ovaj političar ispunio želju!

Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je javno o jednom od najtežih perioda svog života. Naime, ona je provela četiri mjeseca u zatvoru, a konačno je skupila snagu da progovori o svemu.

Naime, folk zvijezda je za vreme trajanje akcije ``Sablja``, davne 2003. godine četiri mjeseca provela u Centralnom zatvoru, a jedan detalj koji je otkrila, iznenadio je mnoge.

 

Dok je ona provodila dane iza rešetaka, Rasim Ljajić koji je tada bio ministar za ljudska i manjinska prava, obišao je Centralni zatvor, pa i pjevačicu.

 

``On je obliazio tada Centralni zatvor i tako je došao i do mene. Pitao me je onako ljudski: ``Ceco, da li ja za vas mogu nešto da učinim? Rekla sam: ``Da, naravno! Treba mi pinceta za sređivanje obrva, ne daju mi````, otkrila je Ceca i dodala da je Rasim ostao šokiran njenom skromnošću.

 

``Što se tiče tog čovjeka, mogu da kažem samo najljepše. Izuzetno veliki gospodin i za njega imam samo riječi hvale``, rekla je Ražnatovićeva u novogodišnjem intervjuu za TV Novi Pazar i dodala da je period koji je provela iza rešetaka za nju velika bol, veliko javno poniženje i velika nepravda.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.