x

CECA U LJUBAVI SA DUŠKOM ŠARIĆEM? Prvo ga mazila po koljenu, pa se držali za ruke!

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović prisustvovala je privatnoj proslavi i prijateljskom okupljanju u Rušnju, a među odabranim zvanicama našao se i Duško Šarić. Iako je nedavno ponovo postao tata, Šarić je izabranicu Ninu ostavio kod kuće i došao sam, a sudeći po snimcima koji su osvanuli na Instagramu, Duško je uživao u društvu pjevačice.

Naime, veselo društvo brojalo je oko 15 ljudi, a bilo je nekoliko poznatih ličnosti. Nikola Peković svakako je bio jedan od veselijih gostiju, a pored njega bio je i nekadašnji gazda ``Kobesta`` Slobodan Radojević zvani Boba Erin, koji je sve vrijeme snimao zanimljive trenutke druženja. Slobodan je dovođen u vezu sa brojnim malverzacijama, a srpsko pravosuđe tragalo je za njim zbog zloupotreba u firmi ``Kobest`` teških 1,5 miliona eura, u Kopru, gdje je uhapšen u julu 2012. Uhapsila ga je slovenačka policija po potjernici Srbije raspisanoj krajem 2010. Osim ozloglašenog biznismena, među zvanicama bio je i Nikola Peković, koji je godinama drug sa Duškom, a stari prijatelji su cijele večeri nazdravljali.

 

- Prijateljsko okupljanje započelo je večerom, a gosti su imali veliki izbor ribe na stolu. Osim toga, bilo je i raznih đakonija, a pilo se uglavnom vino. Ceca je bila veoma vesela i raspoložena, a sve vrijeme je ćaskala sa Duškom. Cijele večeri joj je udjeljivao komplimente, a ona se samo smješkala - rekao je izvor za Srpski telegraf.

 

Ražnatovićka je sa sobom povela i sestru Lidiju Ocokoljić i njenog supruga Predraga Ocokoljića, ali je evidentno da joj je biznismen privukao najviše pažnje. U prilog navodima izvora, govore i snimci sa društvene mreže Instagram na kojima se vidi da Ceca i Duško ćaskaju, a da je u pitanju i određena prisnost, pokazuje fotografija na kojoj Šarić drži za ruku Cecu, koja se u tom trenutku stidljivo smiješi. Društvo se veselilo, pilo i ćaskalo do zore, a sudeći po priloženom, ovo okupljanje će dugo pamtiti.

 

Duško ima četvoro djece

 

Duško Šarić, brat ozloglašenog narko-bosa Darka Šarića, otac je četvoro djece. Iz prvog braka sa Cecom Dimitrić ima dvoje djece, a sa sadašnjom izabranicom Ninom Paskaš ima dva sina. Kako se spekulisalo, Šarić je sa Ninom bio tri i po godine u tajnoj vezi, dok je još uvijek bio u braku sa manekenkom, a 2015. godine dobili su prvo dijete, dok je Nina 28. novembra na svijet donijela još jednog dječaka.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.