x

CECIN SIN DIJETE IZ EPRUVETE: Ovo je doktor koji je napravio Veljka Ražnatovića!

Svetlana Ceca Ražnatović, iako je bila veoma mlada kad je postala majka, imala je problem da zatrudni. Ona se nije predavala i odustala od želje da suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu podari dijete, pa se sa samo 22 godine podvrgla procesu vantjelesne oplodnje.

Njen sin Veljko je začet vještačkim putem, a stvorio ga je najveći srpski stručnjak iz te oblasti, doktor Milenko Proročić, koji je svoj radni vijek proveo u GAK „Narodni front“ i kao redovni profesor na Medicinskom fakultetu.

 

Podrška

 

Inače, Ceca nikada nije krila da je pomoću medicine prvi put ostala u drugom stanju.

 

- Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredijelila za program vantjelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“ kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vrijeme vladale u Srbiji jer sam više od svega željela da dobijem dijete. Moj pokojni suprug me je apsolutno podržao i učestvovao je sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro djece - ispričala je Ceca.

 

Folk zvijezda je dvije godine nakon porođaja sa sinom Veljkom ponovo ostala trudna, i to prirodnim putem. Ceca se po drugi put ostvarila u ulozi majke 25. maja 1998. godine, kada je rodila kćerku Anastasiju.

 

Zamrznuto sjeme

 

Međutim, sve je šokirala informacija koja je prije nekoliko godina odjeknula u medijima da pjevačica nakon smrti supruga želi da ostane trudna, i to navodno vantjelesnom oplodnjom pomoću zamrznute sjemene tečnosti Željka Ražnatovića Arkana, što je ona demantovala.

 

Kurir je pokušao da dođe do doktora Proročića, ali njegove kolege s fakulteta i klinike tvrde da nemaju njegov broj mobilnog telefona.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.