x

ČEKAT ĆU TE 25. JULA NA MJESTU GDJE SMO SE UPOZNALI: Sarajlija se nakon 5 godina vratio u grad! Moli bivšu da ostavi zaručnika i vrati se njemu!

Na popularnoj Facebook grupi je osvanula poruka Sarajlije, koji se nakon pet godina vratio u grad. Prisjetio se bivše ljubavi, ali prepreka pomirenju je to što je sada zaručena. Ovo je njegova poruka koja je izvazvala veliku pažnju: 

- ``Emina, postao sam i ostvario što sam htio. Programer koji radi u Njemačkoj za platu koju nisam ni sanjao. Vratio sam se u ``naš`` grad, prošao kraj ``našeg`` stana, uspomena nakon 5 godina, srce mi se komadalo, zar je moguće da ljubav nije prestala i nakon toliko godina.

 

Raspitivao sam se za tebe stalno. Jedno veče sam pričao sa prijateljem i odlučio da te pronađem, da pokušamo opet, da mi oprostiš sve suze koje si prolila zbog mene, no udaješ se uskoro? Nisam mogao vjerovati, prijatelja sam skoro zadavio misleći da mi laže, ali ja sam bio naivan da ćeš me zauvijek čekati.

 

Emina, tu noć sam osjetio bol i shvatio sam da si ti tu bol osjećala svaki put kada sam te povrijedio. Sad tek shvatam sve tvoje riječi. Čekat ću te 25.07., kada smo se i upoznali, u16 sati na našem mjestu. Molim te, dođi da te uvjerim da te ovo srce voli više nego to srce tvog zaručnika, život ću za tebe dati, ali te njemu neću dati! Tvoj rumenko``, stoji poruka mladića. 

 

On je naišao na veliki broj kritika, pojedini su ga i pohvalili, a vi nam pišite u komentare svoje mišljenje. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.