x

ČETVRTO DIJETE NA PUTU? Mirka Vasiljević progovorila o trudnoći!

Već izvijesno vrijeme spekuliše se da će Mirka Vasiljević i Vujadin Savić po četvrti put postati roditelji. Mlada glumica poručuje kako ćemo uskoro moći da im čestitamo.

- Njih dvoje svakako nisu htjeli da se zaustave na broju tri i već neko vrijeme priželjkuju četvrto dijete. Već mjesecima intenzivno rade na tome, a Mirka se pre neki dan povjerila Vujadinu i svojima da se posljednjih dana osjeća kao da je opet u drugom stanju i da bi lako moglo da se desi da je i četvrto na putu - ispričao je za “Blic” izvor blizak paru.

 

Mirka je potvrdila da se nada četvrtom djetetu, ali je ostala zagonetna.

 

- Ne znam od koga ste čuli te informacije, ali pozdravite puno ljude koji šire te lijepe vijesti. Za sada smo još na broju tri. Tu smo i Vujadin i ja, i to je pet. Ali svaki mjesec može da donese nešto novo. Tako da šta donose februar, mart ili april može samo vrijeme da pokaže - zaintrigirala je Mirka svojim odgovorom, a jasno je da ona i Vujadin priželjkuju prinovu.

 

- Generalno ne bježim od većeg broja djece. Volim veliku porodicu, što sam i pokazala do sada. Ali zasada smo još na ovom broju. Mogu ja da želim nešto kolko god da hoću, ali mnogo stvari tu treba da se poklopi. Kao što je bio slučaj i do sada. Ali, čujemo se još. I nadam se da će uskoro biti prilike da nam čestitate - dodala je Vasiljevićeva.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.