x

CIJELI OKTOBAR SVE U POLA CIJENE: Sun Beauty Light od sada u Zenici, zavirite u najmoderniji fitness i solarijum!

Zenica je dobila najmoderniji fitness i solarijum na našim prostorima. Jedan od najopremljenijih centara ovoga tipa ``Sun Beauty Light`` svečano je počeo sa radom i nalazi se u Family Centru Ekran. Neovisno da li se odlučite za fitness ili solarijum, ``Sun Beauty Light`` svjetskim standardom obećava kako se nećete pokajati za odabir usluga. Povodom samog otvorenja fitness i solarijum ``Sun Beauty Light`` časti svoje posjetioce specijalnom akcijom - SVE U POLA CIJENE! Naime, svi koji odluče posjetiti prestižni fitness i solarijum u periodu do 31. oktobra imaju priliku uživati u akciji gdje su sve usluge u pola cijene, a informacije možete dobiti na broj: 060 306 79 55 ili putem facebook stranice: https://www.facebook.com/sunbeautylight

 

Otvorenje najmodernijeg i najvećeg  Sun BEAUTY Light Fitness & Solarijum ZenicaPovodom otvorenja, tokom cijelog oktobra vas očekuje specijalna akcija "SVE U POLA CIJENE".

Posted by Ekskluziva on 23. oktobar 2015
Sun Beauty Light - Fitness & Solarijum Zenica

Trg Alije Izetbegovića 86 - Family Centar Ekran

+387 60 306 79 55

Provjerena njemačka franšiza poslije mnogobrojnih gradova u Njemačkoj, Španiji, Portugalu, naravno BiH (Sarajevo), napokon je stigla u još jedan bh. grad - Zenicu, što je Ekskluziva.ba portal propratio. Svečanom otvorenju je prisustvovalo i nekoliko poznatih lica među kojima je bila i poznata bh. manekenka Emina Karišik. 

 

Već ranije spomenute epitete kako ``Sun Beauty Light`` važi za najmoderniji i najopremljeniji centar ovoga tipa opravdava činjenica da će vas u ugodnom ambijentu fitnessa dočekati najpoznatije svjetske marke Techno Gym, te brojne sprave zahvaljujući kojima ćete postići savršenu formu. Pored toga, solarijum koji je rađen po najvećem standardu posjeduje mašine od najpoznatijih svjetskih proizvođača: Mega Sun i Ergoline, koje garantiraju savršen ten. 

 

Neviđena oprema koju posjeduje ``Sun Beauty Light`` može se porediti sa onom u najopreljenijim centrima ovoga tipa širom svijeta. 

 

Od sada možete uživati u fitnessu, a zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, modernom dizajnu, profesionalnom i ljubaznom osoblju odličan učinak je siguran i to u rekordnom vremenu. Koncept  fitnessa je usklađen sa vrhunskim, svjetskim standardima u ovoj oblasti, a dočekat će vas najbolja oprema, sprave za vježbanje, svlačionica, itd. 

 

S druge strane kada je u pitanju solarijum od sada ne morate brinuti da se boja neće prihvatiti ili da se neće održati zbog manjka izloženosti suncu, jer ``Sun Beauty Light`` upravo to razlikuje od običnih solarijuma - kvaliteta i dugotrajnost. Radi se o modernom solarijumu koji nudi visok stupanj efikasnosti i sigurnosti, a što je najbitnije po najpovoljnijim cijenama. 

 

Razloga da posjetite fitness i solarijum ``Sun Beauty Light`` je mnogo, a na vama je da NE PROPUSTITE SPECIJALNU AKCIJU - SVE U POLA CIJENE, koja važi sve do 31.10.2015. ``Posjetite nas u Family Centru Ekran i barem na trenutak zaboravite na svakodnevne probleme, uz to postignite željeni izgled`` poručuje menadžment fitness i solarijuma Sun Beauty Light.

 

Posjetite i lajkajte Facebook stranicu Sun Beauty Light Fitness & Solarijum Zenica: 
https://www.facebook.com/sunbeautylight

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.