x

CIPELE NA VISOKU PETU 5 razloga zašto bi ih svaka žena trebala nositi!

Zbog raznih razloga svaka žena ne može nositi cipele na visoku petu. Ali ne može se poreći par lijepih cipela na visoku petu ne podiže ženino samopouzdanje i da ne utječe pozitivno na nju na više načina.

Stilska ekspertica Stephanie Daily navodi pet razloga zašto bi svaka žena trebala bar s vremena na vrijeme nositi cipele na visoku petu. 

 

1. Da privuku pažnju na vaša stopala. 

 

Ako želite ostaviti dobar dojam na nekoga, bilo ženu ili muškarca, morate nositi cipele na visoku petu. Žene koje nose visoke pete definitivno privlače pozornost. Muškarci vole žene u petama, a takve cipele mogu izmamiti i komplimente od drugih žena. 

 

2. One mogu podići vaše samopouzdanje. 

 

Hodanje u cipelama na visoku petu djeluje puno samopouzdanije od hodanja u ravnim cipelama. Pete daju dodatan žar vašoj odjevnoj kombinaciji i vaša pojava u njima je atraktivnija. Dobar par cipela na visoku petu utječe na to kako se žena osjeća i generalno povećava samopouzdanje. 

 

3. One naglašavaju vaše noge. 

 

Dobar par cipela na visoku petu može učiniti da ženske noge izgledaju sjajno. Ne samo da u petama izgledaju dugo i seksi, nego utječu i na oblikovanje nožnih mišića. 

 

4. U njima dobivate na visini. 

 

Iznenadili biste se koliko čak i visoke žene mogu profitirati od cipela na visoku petu. Postoje neke haljine koje jednostavno ne pašu dobro uz ravne cipele. Cipele na petu su potrebne za kompletiranje odjevne kombinacije i za samopouzdan izgled. Žene mogu željeti dobiti na visini u raznim situacijama, a jedan od razloga je izjednačavanje po visini s višim partnerom. 

 

5. Zbog njih izgledate vitkije. 

 

Zbog cipela na visoku petu kao i zbog neke odjeće izgledate mršavije zato što one prisiljavaju žene da se drugačije drže. Visok stav stvara dojam vitkije figure, a to svaka žena želi.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.