CITY GAMES FINALE: Šest zemalja u lovu na krunu!

03.09.2016 10:00
city-games-finale-sest-zemalja-u-lovu-na-krunu-main

Odbrojavanje do velikog međunarodnog City Games  finala je počelo. U subotu ,3. rujna u Biogradu na Moru saznat ćemo koja će od šest ekipa, predstavnika Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije te Crne Gore podignuti pobjednički pehar sedme sezone popularnih ljetnih igara.

Bosansko-hercegovačke predstavnike iz Čitluka posebno motivra činjenica da im je lani za dlaku izmaklo međunarodno finale, kao i velika podrška navijača koji planiraju doći u Biograd. Ekipu čine redom iskusni sportaši, među kojima je i Antun Pehar, bivši teniski prvak Hrvatske do 18 godina te seniorski viceprvak -stoga ih konkurencija treba itekako ozbiljno shvatiti.

 

Hrvatsku predstavlja iskusna ekipa iz Krka koja već niz godina sudjeluje na igrama. Svi se članovi rekreativno bave sportom, a sada kad su konačno izborili toliko željeno mjesto u međunarodnom finalu, nastavljaju marljivo trenirati kako bi bili potpuno spremni za osvajanje prve City Games krune. 

 

Italija šalje svoju najjaču ekipu - Moconesi, pobjednike dvaju izdanja talijanskih igara Italia Gioca koju čini nekoliko sportaša i rekreativca. Dobitna je to kombinacija igrača s kojom su prošle godine osvojili treće mjesto u međunarodnom finalu, a s kojom sada spremaju pohod na City Games tron.

 

Maja Kugonič, državna prvakinja u plivanju, predvodi predstavnike Slovenije koji dolaze iz Velenja. I ostatak ekipe čine igrači iskusni u vodenim igrama. Nakon što su obranili prošlogodišnji naslov prvaka Slovenije, sada, uz redovite treninge na Velenjskom jezeru, kane osvojiti i naslov međunarodnih prvaka.

 

Boje Srbije branit će ekipa iz Kragujevca kojoj je ovo prvi nastup na igrama. Kapetan im je triatlonac Marko Pavlović, osvajač europskog zlata i svjetskog srebra, a i ostatak ekipe čine redom državni prvaci i doprvaci u nizu sportova. Vrlo samouvjereni još od srpskog finala, u Biograd dolaze po pobjedu.

 

Čast da predstavlja Crnu Goru u finalu i ove je godine pripala Herceg Novom koji živi za igre i koji je lani ponio titulu međunarodnog pobjednika. Ekipa im je sastavljena od vrhunskih sportaša, ponajviše vaterpolista i plivača, koji svakako namjeravaju zadržati naslov prvaka u Crnoj Gori.

 

City Games pobjednik bit će ona ekipa koja se pokaže najboljom u letećem vaterpolu, morskoj alci, veslu, vinu i bitki. Po svemu do sad viđenom, čeka nas veliko sportsko nadmetanje uz brojne navijače, spektakl dostojan međunarodnog karaktera koji će završiti zabavnim programom uz glazbene izvodađe iz više zemalja.

 

Spomenimo na kraju kako susret organiziraju Grad Biograd na Moru i agencija Adria events iz Rijeke, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

 

Za više informacija, posjetite službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.