x

ČOVJEK KOJI JE IŠAO NA MJESEC TVRDI: Papa krije zastrašujuću tajnu i nije jedini!

Papa ima saznanja o vanzemaljcima koji su negdje u svemiru i žele da pomognu čovječanstvu, ali se rat u svemiru zahuktava, navodi bivši astronaut NASA. Mejl koji je objavio Vikiliks otkrio je da je bivši astronaut Edgar Majkl pisao američkom političaru Džonu Podesti u kojem je poručio da Vatikan zna da vanzemaljci postoje i da žele da podijele nultu energiju sa svijetom.

Prijateljski vanzemaljci žele da pomognu čovječanstvu da bolje žive, ali se plaše naše nasilne tendencije, stoji u Edgarovom mejlu.

 

Edgar Majkl, šesti čovjek koji je otišao na Mjesec, takođe je kazao da je rat svemira neminovan.

 

``S obzirom da se rat u svemiru zahuktava, osjećam da bi trebalo da budete svjesni nekoliko faktora, nakon što vam ih saopštim putem Skajpa``, napisao je Edgar.

 

Otkrio je da ovi blagonakloni vanzemaljci žele da podijele nultu tačku energije sa ljudima na Zemlji.

 

Ova tehnologija bi, po svemu sudeći, mogla otvoriti mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora. Majkl dodaje da vanzemaljci neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

 

Američki političar Podesta je bio savjetnik predsjednika Baraka Obame prije nego što je postao šef predsjedničke kampanje Hilari Klinton.

 

U jednom od svojih mejlova Majkl spominje ženu po imenu Teri Mansfild koju opisuje kao direktorku specijalne mirovne snage sa vanzemaljskom inteligencijom.

 

Navodno postoje tvrdnje da je vanzemaljski život najviši oblik inteligencije koja radi direktno sa Bogom.

 

Podesta je nedavno izjavio da je nagovarao Hilari Klinton da otkrije tajne dokumente o NLO.

 

Vjeruje se da je u prošlosti Vatikan smatrao da nema granica između nauke i religije.

 (Sputnjik Srbija)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.