x

Cabaret klub: (Ne)stand-up Harisa Burine!

Bosanskohercegovački glumac Haris Burina je u utorak navečer u Cabaret klubu Bosanskog narodnog pozorišta održao svoj prvi (ne)stand-up ``I ovo... I ono... I sve!`` koji je zadobio simpatije zeničke publike. Cabaret klub Bosanskog narodnog pozorišta bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a Burina je prisutne puna dva sata zabavljao svojim životnim događajima koje je doživio sa komšijama, konobarima, poznatim ličnostima i drugima.

Na repertoaru su se protekle noći našle i situacije sa snimanja filma ``Nebo iznad krajolika``, gdje je publici ispričao do sada neispričane detalje sa snimanja, ali nije ostao ``dužan`` ni svojim komšijama. 

 

Životne situacije sa komšijom Fudom, konobarima u Mostaru, sarajevskim taksistima, konobarima, ali i priče o legendama Davorinu Popoviću, Kemalu Montenu i Fadilu Toskiću izazvale su posebno interesovanje prisutnih koji su na kraju Burinin nastup nagradili velikim aplauzom.

 

Reprizu (ne)stand-up predstave Burina će imati u petak u Cabaret klubu, nakon čega su planirana i prva gostovanja širom Bosne i Hercegovine.

 

tekst : klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.