x

Cazin: Amra Halebić podigla goste Restorana Halka na noge!

Provjereno mjesto dobrog provoda u Cazinu jeste Restoran Halka! Da ovaj objekat uživa veliku popularnost u gradu i da je apsolutno pravi izbor kada je dobar dernek u pitanju, uvjerila se i ekipa Ekskluziva.ba portala - sve to uz sjajan nastup Amre Halebić! 

Restoran Halka

HH INOX, Cazin, Bosnia and Herzegovina

061 180 684

Naime, ove subote 07. oktobra sve goste Restorana Halka je zabavljala Amra Halebić. To što je objekat bio ispunjen do posljednjeg mjesta jasno govori koliko interesovanje za ovaj događaj je vladalo. Brojni prisutni su uživali do kasnih sati, a među njima su bili i austrijski biznismeni Elvir Mujagić i Haris Rekić.

 

Amra Halebić je uz pratnju Mango Banda malo je reći opravdala sva očekivanja. Pjevačica je svojim glasom oduševila sve goste i pokazala kako je pravi majstor za dobar dernek.

 

Najbolje rečeno, ovo nije bila obična svirka, jer će se noć u režiji Amre i Restorana Halka pamtiti dugo vremena. Većina gostiju je bila na nogama i neumorno plesala što jasno kazuje kakva je atmosfera vladala. Inače, u Amrinoj pauzi je pjevao Rifet Čehić Rile uz pratnju klavijaturiste Rasima Bečića - Mango, tako da zabave nije manjkalo ni u jednom momentu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.