x

Ceca u novom stanu! (FOTO+VIDEO)

Nek je sa srećom, domaćine, poručila je pjevačica uzbuđenom Mileti Obradoviću, koji nije znao da li se više obradovao njoj ili stanu. Svetlana - Ceca Ražnatović jučer je duplo usrećila Miletu Obradovića iz sela Ivanovci pored Ljiga koji je u „Alo!“ nagradnoj igri dobio stan. Naime, Mileta je dobio i ključeve od stana i druženje sa zvijezdom.

- Ljudi, ne umijem da opišem kako se osjećam. Ne postoje prave riječi za to - kazao je Mileta. 

 

Obradovići nisu krili oduševljenje kada se pojavila Ceca pa ju je jedna Miletina rođaka, u trenutku najveće uzbuđenosti, poljubila u ruku uz riječi „vi ste naša diva“. Kada su čuli da će ključeve dobiti baš od nje, rekli su da im stan više nije bio bitan. Na to se pjevačica od srca nasmijala. 

 

- Mnogo mi je drago zbog toga. Moj posao je usko povezan sa ljubavlju publike i ovakvu priliku ne bih propustila nikada - rekla je Ceca.

 

Ona razumije koliko je bitno imati svoj krov nad glavom.

 

- Osamostalila sam se sa 18 godina. To je najljepši osjećaj i osamostaljenje mi je bilo na listi prioriteta. Tada je bilo drugačije vrijeme. Čovjek je jednostavno živio drugačije, mogao je sopstvenim radom sam sebi da priušti nešto. Moj prvi stan je bio vrlo lijep, dvosoban, taman za djevojku - rekla je Ceca.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.