x

Ceca uhvaćena sa dečkom: Do sada se vozila u džipu sa tjelohraniteljima, a sada u Golfu s manekenom!

Pjevačica je do sada iz svoje vile izlazila u pratnji tjelohranitelja, ali kada se viđa sa Jovovićem, oni ne idu s njom. Da Ceca Ražnatović ima bezgranično povjerenje u svog šesnaest godina mlađeg dečka Aleksandra Jovovića, potvrđuje to što kad se viđa sa njom, nju ne prate telohranitelji.

Pjevačica je do sada iz svoje vile na Dedinju uvek izlazila u blindiranom džipu i u pratnji nekoliko pripadnika obezbjeđenja. Nju je bilo nemoguće vidjeti bez pratnje sve dok nije počela da se zabavlja sa srpskim manekenom. Kad gazdarica ima ljubavni sastanak, njima svane jer su tada slobodni. Niti moraju da je prate, niti da je voze jer se volana drži Aleksandar. Ceca zbog ljubavi prema njemu ne seda u skupocjeni džip „rendž rover“, već u njegov „golf“ iz 2003. godine.

 

Dakle, stvari su se mnogo promijenile otkad je Ražnatovićeva zaljubljena u Jovovića, u šta se uvjerila i ekipa Storija, čiji je paparaco slikao Cecu kako izlazi iz Aleksandrovog auta. On nije čak ni izašao da joj otvori vrata, što čine njeni tjelohranitelji, već su se pozdravili u automobilu, ona je ušla u kuću, a on se sam odvezao u pravcu Auto-komande. Izgleda da je nova ljubav natjerala pjevačicu da promijeni neke životne navike, pa čak i da se spusti na niži standard.

 

Inače, kao što je Kurir pisao, manekenovoj porodici se uopšte ne dopada što je Aleksandar završio na naslovnim stranama novina zbog veze sa Cecom. Tetka uz koju je odrastao je bijesna, a sada je situacija još gora pošto su mediji objavili da Aleksandrova majka živi u Parizu, a da maneken nije u dobrim odnosima s ocem, koji stanuje u Novom Sadu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.