x

Cijeli stadion vrijeđao prekrasnu sutkinju, a onda je došao on i nastradao!

Trener brazilskog kluba Juventusa Celso Teixeira našao se na udaru javnosti zbog šovinističkog ispada tijekom nedavne utakmice prvenstva savezne države Santa Catarina.

Teixeira je isključen tijekom dvoboja protiv Chapecoensea, a pri izlasku s terena je mladoj linijskoj sutkinji dobacio da je 'seksi'. Maira Americano Labes (25) je vrlo popularna u Brazilu, što zbog atraktivnog izgleda, što zbog činjenice da je jedna od rijetkih sutkinja u tamošnjim nogometnim ligama.

Nakon sporne je utakmice izjavila da je čula trenerovu opasku, ali je bila koncentrirana na zbivanja na terenu i nije obraćala pažnju. Teixeira, pak, tvrdi da sutkinji nije ništa dobacio.

"To je smiješno. Od trenutka kad se sutkinja pojavila na terenu u svojoj uniformi, počele su uvrede s tribina. Siguran sam da joj je netko dobacio da je seksi, ali to nisam bio ja", pravdao se Teixeira.

Labes je, pak, nešto kasnije putem Instagrama izrazila žaljenje što se i dalje više gleda ljepota žena, nego njihov rad.

"Ljepota bi trebala biti neopažena. Voljela bih da dođe dan kada će žene biti prepoznate zbog svoga rada, baš kao i muškarci".

Sportski.net/TS/T.H.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.