x

Ćikić: Ostavili smo dobar utisak protiv Kozare!

Ekipa Studenta koju sa klupe predvodi Aleksandar Ćikić krupnim koracima grabi ka play-offu prvenstva.

U banjalučkom Kampusu, sinoć je pala Kozara iz Aleksandrovca. Većim dijelom utakmice, Banjalučani su držali konce igre u svojim rukama te na kraju ostvarili zasluženu pobjedu.

 

Šef struke plavo-bijelih nakon meča nije krio zadovoljstvom novim bodovima, ali je dodao i to da je realizacija mogla da bude bolja.

 

``Sve utakmice do kraja su bitne rezultatski, a i kakvu ćemo igru pokazati tj kakav utisak ostaviti. Mislim da smo protiv Kozare ostavili dobar utisak u smislu ideje, vidjelo se na terenu šta želimo dok je realizacija iste mogla da bude bolja. Normalno da su nam zamisli u nekim situacijama kvarili i protivnici. Imali smo unutrašnju igru na kojoj smo insistirali. Kada je protivnik stao u zonsku odbranu, odgovorili smo pametnim i strpljivim napadima gdje smo imali koševe izvana i ispod koša. Potrudit ćemo se da se regenerišemo što prije, da napravimo analizu već sutra jer nas čeka za vikend gostovanje u Tesliću. Liga je takva da su domaćini uvijek favoriti. Probat ćemo da odigramo iznad tog nepisanog pravila``, izjavio je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

 

Meč 22. kola između Teslića i Studenta igra se u subotu sa početkom od 18 sati.

 
Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.